Gjenbrukt container blir basseng

18. september 2014 -- Bassengspesialisten har levert teknisk utstyr til nok et prestisje-prosjekt innen miljøvennlig byggeskikk. Denne gangen til det unike Multikomfort-huset på Ringdalskogen, en høyteknologisk bolig som i praksis viser hvordan VVS- og VA-bransjen kan ligge i forkant av utviklingen.

Fra Brødrene Dahls / Mulitkomforts Pressemelding;

"Med fokus på materialbruk og CO2-utslippene forbundet med dette dukker det opp kreative innspill på hvilke elementer vi kan gjenbruke. Når ideen om å gjenbruke en container som basseng dukket opp ble dette umiddelbart omfavnet. En standard brukt 40 fots skipscontainer ble innkjøpt, forsterket i veggene med påsveisede bjelker, sandblåst og malt med epoksymaling for å tåle å fylles med vann. En del av containeren ble satt av til teknisk rom, og det avkappede taket ble benyttet som vegg."

Alle løsninger i huset bygger på kjente standarder utviklet i samarbeid med Brødrene Dahls leverandører.

Les mer her


<< Tilbake